La cinquena edició del Brain Film Fest 2022 es celebrarà del 17 al 20 de març. Es tracta d’un festival específic dedicat al cervell humà.Com expliquen els organitzadors “Ens trobem en un moment històric, en què la tecnologia està obligant a cartografiar de nou les possibilitats i els límits del cervell humà. Parlem d’aplicacions que modifiquen estats d’ànim, implants que restauren capacitats perdudes o, fins i tot, cíborgs en els quals s’alien la biologia i la robòtica. La capacitat de concebre i projectar realitats que no tenim davant dels ulls ha estat el gran motor que ha permès a la humanitat avançar. Totes les disrupcions que han canviat la manera d’entendre el món i relacionar-nos amb ell, van ser un dia embrions en forma d’idea en un cervell humà. Al Brain Film Fest ens preguntarem on resideix la imaginació i què en motiva l’espurna, presenciarem alguns dels canvis que ens porta la pròxima revolució científica i plantejarem els interrogants ètics que comporta. Quins mecanismes del cervell ens permeten jugar amb l’intangible? Fins a on podem i volem arribar?”

Amb aquest plantejament captivador val la pena visualitzar en aquest enllaç la programació que ens prepara Brain Film Fest enguany