Fins el 22 de març està oberta la RECEPCIÓ DE PROJECTES DE STARTUPS pel programa conjunt de Telefònica amb l’Ajuntament de Tarragona.

El Green M1 és l’espai de crowdworking que neix de l’aliança de Telefónica i l’Ajuntament de Tarragona, amb l’objectiu d’oferir als projectes innovadors del territori un programa d’acceleració que ajudi a créixer en un mercat global treballant des de l’àmbit local . El nostre esforç se centra a identificar i enfortir el valor afegit de la teva proposta, fent-la més atractiva per al mercat al qual es dirigeix, ia ajudar-te en cada pas que donis per augmentar l’impacte de la teva estratègia. Tot això tenint en compte la situació individual de cada startup i sent les persones el centre del nostre acompanyament.

QUÈ BUSQUEM
Busquem 12 projectes, amb alt potencial innovador i/o de base tecnològica, alineats amb els sectors estratègics de la ciutat i que persegueixin generar un impacte positiu a les persones i al territori. Preferentment les startups han d’estar constituïdes en empresa, amb dedicació al 100% d’almenys un dels seus membres al projecte i que estiguin en fase de MVP, prova pilot o comercialització. La tecnologia ha de ser el factor competitiu de diferenciació del projecte empresarial i ha de tenir la capacitat de donar resposta a les necessitats socials identificades, als sectors estratègics del territori i/oa la capacitat de generar ocupació de qualitat. Si ets en una altra situació, contacta amb nosaltres i ho parlem.

QUÈ OFERIM
Oferim un pla de treball personalitzat per a cada startup, dissenyat conjuntament amb l’equip emprenedor, per desenvolupar-lo en 6 mesos de programa d’acceleració. Dins del programa s’organitzen formacions molt concretes per a cada àrea estratègica de la teva startup. Fem seguiment grupal de les teves dificultats i els èxits entre totes les startups participants i a nivell individual amb experts especialitzats en cada àrea. Et connectem amb l’ecosistema del territori i la xarxa global d’Open Future. Tindràs accés a espai de treball i suport constant durant tota l’acceleració. També optaràs a 3 beques de fins a 3.000€ i 3 anys d’acompanyament amb experts en finalitzar el programa.

MÉS INFO EN AQUEST ENLLAÇ