De nou, aquest any a Barcelona i al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, ​​se celebrarà una altra edició del Mobile World Congress. Serà a partir del dilluns 28 de febrer fins al 3 de març. Es mantindran les mesures de seguretat bàsica dels temps de pandèmia a la baixa.

Com es va explicar en roda de premsa al gran edifici de l’Hospitalet de Llobregat, el congrés més gran de tecnologia mòbil del món s’orienta a recuperar la normalitat, sense que passi desapercebut l’«efecte arrossegament» que pot tenir l’esdeveniment a Barcelona i la seva àrea metropolitana, sobre les properes fires i esdeveniments. .

Segons es va explicar en roda de premsa el Mobile no arribarà a les xifres prèvies a la pandèmia, però els congressistes internacionals tornaran després de l’atípica edició del juny, i s’espera la participació d’entre 40.000 i 60.000 procedents de 150 països. Serà preceptiu presentar algun dels certificats a l’entrada, portar mascareta FPP2 i s’urgirà l’ús freqüent de gel hidroalcohòlic.

Teniu tota la informació de com serà aquest Mobile World a la comunitat areavisual.org en aquest enllaç