La inauguració de la 8a edició del FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DE BARCELONA-SANT JORDI (BCN FILM FEST) tindrà lloc el proper dijous, 18 d’abril a les 20:15h als Cinemes Verdi de Barcelona amb la projecció de “Casa en flames”, la nova comèdia dramàtica coral de Dani de la Orden, que assistirà a la jornada inaugural per presentar el film acompanyat de les actrius Clara Segura, Emma Vilarasau, Maria Rodríguez Soto i l’actor José Pérez-Ocaña

A la inauguració també assistiran els membres del jurat, Eduard Ferández i Carles Sans, la directora del festival, Conxita Casanovas, així com destacades figures del cinema i la cultura, com Carles Francino, Peter Vives, Màrius Serra Núria Gago,entre d’altres. Com a novetat d’enguany, durant la gala d’inauguració es lliurarà el premi “Screen International Award for Catalan Producer of the Year”, que atorgarà Screen International a un productor de cinema català destacat de l’any.

ACCÉS A LA WEB DEL BCN FILM FEST