Ja són obertes les inscripcions per a participar en la catorzena edició del Festival Internacional de Cinema en Català, que se celebrarà a Roda de Berà del 4 a l’11 de juny de l’any vinent.

Es contemplen cinc categories a concurs: llargmetratge, curtmetratge, documental, videoclip i centre educatiu. Cada participant pot inscriure un màxim de dues obres, les quals hauran d’estar rodades en llengua catalana i haver estat realitzades amb posterioritat a l’1 de gener de 2020.

Les inscripcions es poden fer de forma gratuïta a la pàgina web del Festival, on també es poden consultar les bases, i romandran obertes fins el 31 de març.

A més a més d’aquestes categories, també es contempla la modalitat ‘Jove 48 Hores’, tot i que el procés d’inscripció no s’obrirà fins l’1 d’abril.

Cada any, el FIC-CAT dedica l’edició a un eix temàtic i en el proper certamen la producció cobrarà especial protagonisme dins el Festival. Tot i això, la temàtica de les produccions és completament lliure.

Les produccions que resultin seleccionades es faran públiques el dilluns 2 de maig a la web del Festival, i optaran als diferents premis establerts. El Jurat, format per professionals de la indústria cinematogràfica, serà l’encarregat de determinar els guanyadors de cada categoria. La deliberació es donarà a conèixer durant la gala de cloenda del FIC-CAT, l’11 de juny.

Fes aquí la teva inscripció!