ENLLAÇ A LES ACTIVITATS PROFESSIONALS DEL FESTIVAL DE SITGES

En paral·lel a les activitats més populars i massives que incorpora el Festival de Sitges presentem les activitats d’especial interès per a professionals:

PROJECTES SELECCIONATS AL ONLINE PITCHBOX 2021

La plataforma Filmarket Hub i el Festival de Sitges han revelat la selecció de projectes per a la nova edició de Sitges Pitchbox, el seu esdeveniment internacional de pitching enfocat a llargmetratges i sèries en desenvolupament de terror, ciència-ficció o fantàstic. L’esdeveniment té lloc de manera virtual els dies 8 i 15 d’octubre en el marc del Festival de Sitges. Els responsables dels projectes seleccionats tindran l’oportunitat de fer un pitch de venda i reunir-se amb executius d’empreses com a Elle Driver, Exile Content Studio, Globalgate, Particular Crowd, Red Arrow Studios, Showrunner Films, The Mediapro Studio, The Project, Wild Bunch, XYZ Films o Yellow Veil Pictures.

SELECCIÓ INTERNACIONAL DE LLARGMETRATGES

ANIMA – Colòmbia – Estats Units – Escrita i dirigida per Andres Beltran – Produïda per Natalia Echeverri (Dynamo) i Luisa Fernanda Velosa / JANE – Espanya – Escrita per Javier Calvo i Mara Lethem – Dirigida per Aram Garriga – Produïda per Aram Garriga (Visualsuspects S.L.) i Carles Torras (Zabriskie Films S.L.) / LA VIRGEN DE LA TOSQUERA – Argentina – Mèxic – Escrita per Benjamin Naishtat (basada en 2 històries de Mariana Enríquez) Dirigida per Laura Casabé – Produïda per Valeria Bistagnino i Tomás Eloy Muñoz (Mostra Cine), Alejandro Israel (Ajimolido Films) i Diego Martínez Ulanosky (Caponeto) / MOTHER OF PIGS – Austràlia – Escrita per Jennifer van Gessel / THE HISTORY OF MONSTERS – Estats Units – Escrita i dirigida per Juan Pablo Arias Muñoz /TORMENTA DE ABRIL – Espanya – Escrita per Norma Vila i Ana Hormaetxea – Dirigida per Norma Vila – Produïda per Alexandre Bass (NewCo Audiovisual), Cristina Urgel i Eva Moreno (Not Alone Productions)

SELECCIÓ DE SÈRIES EUROPEES

DARK ROAD – Irlanda – Creada i escrita per Paul FitzSimons / IN YOUR SKIN – Alemanya – Creada i escrita per Tina Steffan –MADRIZ – Espanya –Creada i escrita per Dani Reina i Iker Aizpuru / NEXO – Espanya – Creada i escrita per Sergio Campo – Produïda per Fernanda Tabarés (Voz Audiovisual) / BAD TEETH (STRIGOI) Romania – Regne Unit – Creada i escrita per Sînziana Cojocrescu

SETENA EDICIÓ DEL P. M. P.

PAC també organitza per setena vegada consecutiva el “Producers meet producers” INFO EN AQUEST ENLLAÇ