Com es sabut, la propera edició de ISE (Integrated Systems Events) 2022, previst inicialment al febrer, tindrà lloc del 10 al 13 de maig de 2022 a la Fira de Barcelona Gran Via.

Com va expressar Mike Blackman, director general de l’esdeveniment, al fer-ho en primavera davant el control de la COVID, es podia garantir la presencialitat que per primer cop es fa a Barcelona.

David Labuskes, CEO d’AVIXA, associació que patrocina l’event va comentar: “La nostra comunitat anhela l’oportunitat de tornar a reunir-se el 2022. Aquest calendari ho fa encara més possible per a tots nosaltres. Començant amb ISE, esperem l’estiu d’AV on tindrem l’oportunitat de reunir-nos a InfoComm al juny i InfoComm Beijing al juliol; no podria ser una millor manera de reunir i reforçar les oportunitats i l’èxit de la nostra indústria. .”

A mida que s’apropa la data es confirma el gran nombre d’empreses assistents que han assegurat la presència a l’ISE i el calendari d’esdeveniments, que es reflecteixen a continuació: