BNEW 2021, l’esdeveniment de què hem anat informant la comunitat va tancar divendres 8, després de quatre dies intensos. Aquesta convocatòria ha estat tant un rècord de participació com la consolidació de Barcelona com a capital de referència en la nova economia. Les dades que exposa BNEW són rellevants amb més de 12.000 participants en línia, 3.000 assistents físics i 33.000 visualitzacions.

El BNEW – Barcelona New Economy Week, que ha organitzat el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), com expliquen els seus organitzadors, «es va impulsar en plena pandèmia amb l’objectiu d’impulsar la recuperació econòmica global, un propòsit per al qual en aquesta edició s’han doblat les verticals: a logística, immobiliari, indústria digital, comerç electrònic, i zones econòmiques, ha incorporat mobilitat, sostenibilitat, ciència, talent i ciutat ».

L’objectiu sembla plenament assolit després d’aquestes intenses jornades d’esdeveniment, amb 240 hores de continguts, i els m2és de 15.000 participants, ja sigui en forma online o físicament. Les sessions més seguides han estat les dels “inspirational speakers i els verticals de logística, real estate, digital industry, sostenibilitat i eCommerce.

La Barcelona New Economy Week tanca aquesta segona edició reafirmant el seu paper de dinamitzador de la recuperació de l’economia generant informació de gran qualitat i interès que donr solucions al context de transformació social i econòmic, amb un focus clar en la sostenibilitat i la digitalització. Pere Navarro, màxim responsable de l’CZFB ha posat en relleu que «les xifres confirmen l’èxit d’aquesta celebració. Durant quatre dies, Barcelona ha estat de nou la seu de la nova economia i ha mostrat tenir un teixit empresarial fort, consolidat i divers, a més d’un gran potencial pel que fa a digitalització, innovació i progrés “.

BNEW. Un esdeveniment de referència internacional

L’esdeveniment comptava amb un programa de debats àgils i dinàmics amb 821 speakers internacionals que han intervingut enn 244 sessions. Un dels eixos que converteixen aquest esdeveniment en una referència a nivell mundial, ha estat el format híbrid que ha permès que fins a un 47% de participants fossin internacionals, de 145 països diferents. Els països més representats després d’Espanya, han estat Veneçuela, Colòmbia, Mèxic, Equador i l’Argentina, que han pogut seguir aquesta activitat disruptiva, a través d’una plataforma tecnològica única i innovadora.

Acte de cloenda

L’acte de cloenda -al qual pertany la foto- va tenir lloc el passat divendres 8 d’octubre al plató de BNEW Real Estate, a l’Estació de França, comptant amb la presència de Raquel Sánchez, ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana; Jaume Collboni, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona; Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ​​Albert Castellanos, secretari de Departament d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, i Blanca Sorigué, directora general d’CZFB.