“Club Slenci” es presenta a Future Frames, la secció del Festival de Karlovy Vary que suposa un aparador de la nova generació d’estudiants i recents graduats d’escoles de cinema europees, que gestiona el Festival en col·laboració amb European Film Promotion. Els directors seleccionats i les seves pel·lícules es presenten al públic del festival del 22 al 24 d’agost, on el director austríac Andreas Horvath serà el mentor del grup i impartirà una masterclass.

“Silent Club” és el curt el·laborat a l’ ESCAC, durant l’ etapa a aquesta Escola de Cinema de Irene Albanell Mellado, que es va especialitzar en el muntatge. “Silent Club” és un treball de postgrau, que com explica l’autora ” Vol col·laborar en la conversa sobre un cinema més conscient i inclusiu”.

Silent Club / Club Silencio, amb una durada de 18 min explica, presenta en el catàleg del Festival la següent sinòpsi: “La mare de la Martina, de deu anys, apareix tard, just quan la nena està a punt de deixar de passar la tarda amb ella. El seu pare està molest, però el convencen perquè els deixi anar junts. Comencen anant a visitar l’àvia, però l’ambient quan hi arriben es torna una mica estrany i la Martina aviat descobreix el perquè. La seva mare només havia planejat la visita per aconseguir diners per drogues. Com ha passat tantes vegades abans, la nena decideix tancar els ulls de la dolorosa realitat i fingir a la seva mare i a ella mateixa que la seva addicció no afecta la seva relació. Al llarg del camí, Alejandra queda trencada per les forces contràries dels seus monstres i pel seu amor per la seva filla. La pel·lícula de postgrau de la directora Irene Albanell Mellado és un desig sincer d’amor més enllà de les dificultats i els estigmes. (Anna Kořínek)”.

Més informació del Festival a areavisual.org en aquest enllaç

Podeu seguir les activitats del Festival en aquest enllaç a AREAtv: