YMAGIS, especialista en tecnologia digital per a la indústria cinematogràfica, ha anunciat als darrers dies el tancament de la compra de Proyecson SA, companyia líder espanyola especialitzada en instal·lació i manteniment
d’equipament cinematogràfic.
Les dues empreses ja van comunicar la signatura d’un acord d’intencions durant la fira de CineEurope el passat juny, per la qual cosa no ha sorprès al sector l’acord final.
Segons els termes de l’acord, Ymagis posseeix el 51% de les accions de Proyecson. Francisco Lafuente Serra, a més de mantenir el 49% de les accions restants, ha estat nomenat director general de la divisió de Serveis a Exhibició a Espanya i Portugal, reportant a Till Cussmann, Vicepresident de Serveis d’Exhibició del Grup YMAGIS.
“Estem molt contents per concloure aquesta operació, que està al centre de la nostra estratègia per a la Exhibició a Espanya “, va dir Jean Mizrahi, president i CEO del grup YMAGIS.
Per Francisco Lafuente Serra, “Aquesta associació amb un grup com YMAGIS és una nova fita en l’estratègia de creixement de Proyecson i ens permetrà oferir als exhibidors a la península ibèrica una completa cartera de productes i serveis “.
Reforçats amb aquesta nova aliança, el Grup YMAGIS ofereix als exhibidors una extensa varietat de serveis basat en l’experiència i coneixements de les dues companyies. Amb aquesta integració, el Grup YMAGIS ofereix ara els mateixos serveis a Espanya que a la resta d’Europa, obtenint avantatge de les sinergies d’un gran grup i de la proximitat amb els clients.
Des de fa gairebé 60 anys, Proyecson ha fabricat projectors i equipament per als exhibidors. La companyia s’ha
adaptat constantment a les últimes innovacions tecnològiques del sector per esdevenir una empresa instal·ladora
líder a Espanya, completant centenars de sistemes digitals instal·lats a Espanya i Portugal, així com el subministrament del equipament addicional. També ha desenvolupat solucions innovadores utilitzades per tercers a nivell internacional. La solució “boothless” per a sales sense cabina o els sistemes d’automatització són algunes de les últimes aportacions a la indústria del cinema.
En 2014, Proyecson va facturar 8,3 milions d’euros. Amb seu central a València, la companyia manté agents de vendes en altres punts d’Espanya (Madrid, Barcelona, ​​Bilbao i Sevilla). Els 35 empleats de Proyecson s’uneixen avui a l’equip del Grup YMAGIS