BARCELONA ACTIVA comença una nova edició del Programa Creamedia pensat per a projectes emprenedors de la indústria creativa i cultural que reben assessorament i suport de persones expertes. Creamedia, és una iniciativa impulsada per Barcelona Activa, el Servei de Desenvolupament empresarial de l’ICEC i la Fundació Catalunya Cultura i compta amb la col·laboració de Productors Audiovisuals de Catalunya, la Fundació Carulla i l’ESCAC.

Les start-ups participants podran gaudir de l’acompanyament i l’assessorament de persones expertes en el sector amb sessions individualitzades i grupals, workshops i activitats per fomentar sinergies amb l’objectiu de madurar i enriquir el projecte. A més, durant 5 mesos podran disposar d’un espai de treball a la incubadora Almogàvers Business Factory.

El programa constarà de tres fases: 1 Bootcamp de cinc dies per definir i validar el model de negoci, la incubació de el projecte emprenedor i un Demo Day per presentar-se davant d’un jurat format per les entitats promotores i per altres persones expertes. En el procés de selecció, es prioritzaran negocis que innovin en la producció d’espectacles i esdeveniments mitjançant l’ús de la tecnologia i que tinguin a més d’una persona en l’equip.

El projecte guanyador obtindrà un premi de 5.000 € i el període d’inscripció estarà obert de l’1 a l’30 de setembre. Tota la informació i el formulari d’inscripció el trobaràs a: https://emprenedoria.barcelonactiva.cat/emprenedoria/es/programas/creamedia.jsp