Per primera vegada, les indústries de la música i de la ficció televisiva s’uneixen en un projecte comú per fomentar els millors talents de tots dos mons.

BIME PRO i Connecta FICTION presenten: “Pitch Music Series”.

Volem reconèixer la importància de la música en les sèries de ficció, en un moment en què les dues indústries estan més unides que mai. Per això, llancem aquesta convocatòria internacional amb l’objectiu de premiar aquells projectes que destaquin pel seu ús original de la música des del procés més inicial de desenvolupament.

LA CONVOCATÒRIA
Podran participar en aquesta convocatòria els productors que presentin projectes de sèrie que comptin amb una idea d’una banda sonora o selecció de música (preexistent o composta ad hoc), un compositor o music supervisor, músics que interpretaran les diferents peces, i altres elements musicals que demostrin que es tracta d’una aposta musical única i fonamental per al projecte.

Fletxes-01
Què? – Projectes de sèries o mini-sèries de ficció, musicals o no.
Quan? – La convocatòria estarà oberta des del 17 de març fins el 7 de maig de 2021.
Com? – Omplint el següent formulari i adjuntant la documentació necessària
Un Comitè Editorial compost per professionals de la música i de la televisió seleccionarà 6 projectes de sèrie per a la seva presentació en Connecta FICTION els dies 13-17 de setembre a Baluard, Pamplona (Navarra). Després d’una primera sessió de pitch, el Comitè seleccionarà 3 projectes perquè passin a la final que tindrà lloc en BIME PRO els dies 27-29 d’octubre a Bilbao.

MES INFO EN AQUEST ENLLAÇ