Fins al 3 de maig podeu demanar les subvencions per a les activitats professionals que tinguin com a objectiu la creació, la fidelització o l’increment de públics culturals a Catalunya. Més informació en aquest enllaç.

També fins al 3 de maig podeu demanar les subvencions a l’organització de premis i concursos per al desenvolupament de públics de cultura. Unes subvencions creades per al suport a l’organització de premis i concursos que fomentin tot un sector dels àmbits de les arts escèniques, les arts visuals, l’audiovisual, la música i els videojocs, que contribueixin al desenvolupament de públics per a la cultura. Més informació en aquest enllaç.

El centre de creació musical La Marfà ofereix un programa de beques que té la voluntat de promoure la internacionalització i la mobilitat artística. Podeu presentar les vostes sol·licituds fins el proper dimecres 28 d’abril. Trobareu més informació en aquest enllaç.

Des d’ara i fins el 4 de maig pots sol·licitar el conjunt de subvencions que donen suport a l’edició discogràfica i videogràfica de produccions musicals d’especial interès cultural o patrimonial. Trobareu més informació en aquest enllaç.