El proper dilluns 14 d’abril es presenta a Barelona
GALACTICAT, la 1ª Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent
amb David Ferreras i Robert Garcia, codirectors de Galacticat

La Presentació tindrà lloc a les 11h a l’Acadèmia del Cinema Català (Passeig de Colom 6. Espai Nunes)

A la tarda presentarem la Mostra a Lleida.

Galacticat és la primera Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent destinada a cinèfils, amants de la ciència-ficció, del fantàstic i del cinema i la cultura en general; que es durà a terme a Tàrrega del 25 al 27 d’abril de 2014.

Neix amb la voluntat d’apropar a l’espectador el passat, el present i el futur del cinema fantàstic: recupera clàssics del gènere per poder tornar a gaudir-los a la gran pantalla, presenta pel·lícules recents i dóna espai a les futures generacions de directors amb projeccions de curtmetratges actuals