El proper dimarts 09/02/2021 a la Sala d’actes de l’Ateneu Barcelonès Oriol Bohigas tindrem l’oportunitat de retrobar-nos amb Angel Quintana, en una activitat de la Ponència de Cinema que dirigeix Salvador Llopart.

Àngel Quintana, catedràtic d’Història i Teoria del Cinema de la Universitat de Girona, i autor d’una desena de llibres sobre cinema, s’aparta del setè art i s’acosta a clàssics del pensament como Montaigne i, de passada, a la cultura pop del rock’n’roll. ¿Ha deixat el cinema, en temps de crisi, de ser un instrument per entendre la realitat? ¿quines pel·lícules ens acosten a nosaltres mateixos i quines, ens allunyen?

L’Ateneu Barcelonès obra ara una nova etapa en la seva llarga trajectòria, sota el mandat de l’equip que dirigeix Isona Passola, que assumirà la Presidència de l’entitat en breu, i a la qual des d’aquesta comunitat els desitgem que l’encert i la sort els acompanyin…