Les properes Instal·lacions “Eufònic Urbà 2021” suposaran una confrontació amb l’art i el so, a traves d’un diàleg continuat entre les arts sonores, visuals i digital-performatives. Tot plegat conforma la proposta fora del comú d’Eufònic Urbà, que arriba a la vuitena edició consolidant-se a l’Arts Santa Mònica. Allà presentarà una desena d’actuacions i intervencions, entre el 4 al 6 de febrer, així com un seguit d’instal·lacions artístiques que es podran visitar fins al 28 de febrer. Totes les instal·lacions són d’accés lliure amb aforament limitat que serà controlat pel personal de sala.

En l’apartat d’instal·lacions trobem “Sous les violons la plage”, amb què l’inclassificable duet cabosanroque convida a la destrucció col·lectiva d’un quartet de corda com a acte de rebel·lió contra el paradigma clàssic; “Love Synthesizer”, orquestra que reacciona al contacte humà, fruit de la col·laboració entre la brasilera Anaisa Franco i el valencià Lot Amorós“Kilobots”, sorgida de la feina amb tecnologia en codi desenvolupada a Hangar per l’experimentadora de l’art sonor Lina Bautista; o, per descomptat, els tubs de llum reactius del creador multimèdia japonès Tomonaga Tokuyama, un col·laborador habitual de Ryoji Ikeda, que en la sèrie artística “f ()” entrellaça l’art visual i el sonor amb la programació informàtica.