Els Cinemes Maldà estrenen “37 Grados” un documental de Luís Gibert que explora com viuen les dones artistes independents a Barcelona.

Fins el 30 de setembre s’estrena aquesta pel·lícula musical titulada “37 Grados”  d’en Luís Gibert que interpreten les cantants Tori Sparks, roquera de Chicago; Eva Fernández, jazzista de Barcelona; Marga Mbande, hip-hop de Guinea Equatorial; Inma Gomes, Pop Electronic de Sevilla.

ENLLAÇ: www.cinemamalda.com/37-grados/

Sinopsi: Quatre dones a Barcelona intenten fer-se camí en el món de la música. Un documental musical on Tori Sparks de Chicago, Marga Mbande de Guinea Equatorial, Inma Gomes de Sevilla i Eva Fernández de Barcelona ens obriran una finestra a l’complex i emocionant món de la dona.

Com viu una dona artista independent a Barcelona? Durant tot un dia, diverses càmeres van ser seguint a aquestes extraordinàries cantants fins al moment de pujar a l’escenari en els seus respectius concerts. Eva Fernández cantava a la Sala Luz de Gas, Marga Mbande a la Sala Jamboree, Inma Gomes a la Sala Sinestèsia i Tori Sparks al Teatre Segle. En aquest documental no hi ha filtres. Tot és veritat, sense embuts, sense concessions. Nervis, tensió, sorpreses, tot a flor de pell. La vida d’l’artista des de dins, vista com mai abans.