AREAVISUAL-cat que gestiona la comunitat web col·laborativa www.areavisual.cat, on tots els professionals poden incorporar informacions i opinions d’interès que també es reflexen en el butlletí electrònic setmanal AREAVISUAL-CAT, posa ara en marxa un grup de whatsapp anomenat Forum AV-CAT.

La idea es mantenir un canal obert de la comunitat de professionals de l’audiovisual català que permeti una interrelació més ràpida que la pròpia de la web i el butlletí.

Aquest nou canal queda obert a tots els professionals de manera complementària accedint a traves del següent enllaç

Logicament, el canal de wasap complementa la pàgina de Facebook de Areavisual en aquest enllaç i el compte de twitter.

Areavisual Project -gestora de comunitats professionals- també manté activa la comunitat areavisual.org en l’àmbit de professionals de l’Estat Espanyol i Llatinoamèrica i la comunitat areavisual.com de “tech-media-art”, una proposta d’orientació professional de l’audiovisual i grups específics de whatsapp de seguidors de la secció Cinemendez, grup de guionistes etc…