In-Edit TV, la plataforma de documental musical en línia, et porta a casa més de 150 títols que inclouen des de clàssics fins a joies amagades, passant per un especial amb part dels títols que vam tenir disponibles durant el Festival In-Edit 2019. Durant aquests dies pujarem més contingut i us mantindrem informats de les novetats.

ENLLAÇ A IN-EDIT TV

A més, Moritz, la primera cervesa de Barcelona des de 1865, obre el seu primer bar virtual per connectar als seus visitants amb amics, familiars, companys de feina o amb qui vulguin i facilitar-los l’accés a tot tipus de continguts culturals.

Entrant a barvirtualmoritz.barcelona es podrà fer el mateix que en qualsevol bar, però des de casa. In-Edit TV s’uneix a aquesta iniciativa i ofereix als amants de l’documental musical Liberation Day (Dir: UGIS Olte, Morten Traavik) de manera gratuïta per gaudir des de casa.