Mobile Week -del 20 de febrer al primer de març- ha nascut amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania un espai on poder participar activament dels canvis que porten les novetats tecnològiques. De fet, la tecnologia ja està present a tots els àmbits de la nostra vida: ha canviat des de la manera que tenim de relacionar-nos, d’aprendre o de buscar feina fins a la manera de moure’ns per les ciutats.

A través de conferències i tallers gratuïts, la Mobile Week ofereix les eines necessàries per a la ciutadania se situï al centre d’aquesta revolució digital. És essencial entendre, reflexionar i interactuar amb la tecnologia perquè puguem utilitzar-la a favor nostre, contribuint així a transformar la societat a la qual vivim.

Mobile Week 2020

Com poden conviure la intel·ligència humana i la intel·ligència artificial? Tenim el control de les nostres dades personals a Internet? Com ens movem per les ciutats de futur? Mobile Week 2020 aborda les qüestions que, per com ens afecten, han adquirit una rellevància especial en l’actualitat.

Amb un programa que comprèn 16 ciutats de tota Catalunya, aquesta edició ens porta experts que donen a la ciutadania les claus per entendre el panorama actual dels tres sectors clau: mobilitat, robòtica i ciberseguretat. Veurem també de forma pràctica i interactiva com es manifesta aquesta realitat tecnològica al nostre dia a dia i quin paper pot jugar en aquesta la ciutadania.

Teniu tota la info en aquest enllaç