Ja es coneixen les dades de 2019 pel que fa als rodatges en els què va mediar el NODE Film Clúster. 146 produccions, 178 jornades de rodatge, 30 localitzacions i 267.741€ de recaptació directa són algunes de les dades més significatives.
El film clúster promogut des de NODE Garraf s’està revelant com una palanca d’impuls i atractivitat pel que fa a les activitats de rodatge. L’any 2019 van ser un total de 146 produccions les que van triar localitzacions en el nostre entorn més proper. El 67% de les produccions van emplaçar-se a Sitges però bona part d’aquestes i d’altres també van incidir en escenaris i paratges de l’Alt Penedès i de la resta del Garraf. Com a mostra, Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes són municipis cada vegada més sol·licitats, com també ho són el parc del Garraf i les pedreres del massís.
El 46% dels permisos va correspondre a reportatges fotogràfics, mentre que el 31% tenia a veure amb espots, el 12% a sèries televisives i pel·lícules i l’11% a audiovisuals diversos. 
Entre les produccions publicitàries es van identificar marques automobilístiques com ara Porsche, Citroën, Lexus, Renault, KIA, BMW, Seat, Mercedes, Jeep, Nissan, Aston Martin, Skoda i Volvo. 
Altres anunciants que van triar les nostres postals de rodatge van ser, entre d’altres, Powerade, Vodafone, La Grossa, Acnur, Pans & Company, Hertz, McDonalds, Hertz, Coca Cola, H&M, Grup Inditex, Orange, New Balance, La Casera, Fleury Michon, Swarosvky, Aldi, Lidl, Google, Mateus Rosé, Aquarius, Virgin, British Airways, Wella, Woman’s Secret, ONCE, Antena 3, Loterías del Estado, Pronovias, Marcilla i Adidas; també companyies locals, com és el cas de Venca, o administracions públiques, com ara la Diputació de Barcelona. 
En l’apartat de vídeos, la indústria musical també té en compte els nostres escenaris. Artistes de la talla d’Ed Sheeran, Mika o Estopa han gravat els seus darrers vídeoclips al Gran Penedès. Recentment, la cantant Rosalia va participar en una seqüència publicitària enregistrada en una pedrera del Garraf.
La suma de totes aquestes produccions dona com a resultat un total de 178 jornades de rodatge. Pel que fa als aspectes dineraris, els nostres ajuntaments van recaptar prop de 50.000€ per l’aplicació de les taxes corresponents. En concepte de lloguers de propietats privades es van facturar devers 225.000€.
Hi ha bones expectatives de cara a 2020. Si no hi ha contingències que alterin les previsions, NODE Film Clúster podria prestar assistència a un 15% més de produccions i l’àlbum de localitzacions podria incrementar-se en un 20%, la qual cosa multiplicaria els ingressos directes i alhora creixeria la repercussió de l’activitat pel que fa a empreses i professionals proveïdors des de la proximitat.