Un programa itinerant de cinema familiar, música, teatre i activitats del 9 de febrer al 29 de març 2020

Un dia de festa! és la festa itinerant del cinema infantil en català a partir de 3 anys. En aquesta 4a edició celebrem que per a fer volar la imaginació no és imprescindible el títol de pilot d’avió! I és que, sí, tenim el cap ple de pardals i ens ve de gust fer-los volar amb els infants. Sabem que el seu cervell també és com un arbre en el que no deixen de créixer branques i branques on els ocellets i les ocelletes venen a piular idees i trinats meravellosos a cau d’orella.

La banda Xip Xap rebrà les famílies amb comitiva digna de catifa vermella avançant les melodies de les històries dels curtmetratges que veuran després. Un cop a dins la sala de cinema tindran ocasió de conèixer els éssers dels boscos imaginaris que acompanyen a aquesta companyia teatral i de gaudir d’aquesta experiència de cinema expandit on la fantasia surt de la pantalla transformant l’espai sencer.

En aquesta 4a edició 12 sales de cinema i equipaments culturals fan possible aquesta activitat innovadora. Un retorn al clàssic gest d’anar al cinema en companyia a través d’una proposta diferent amb l’esperit del cinema de Pack Màgic: cinema infantil, tranquil i en català amb el feminisme i l’ecologia com a eixos imprescindibles.

Les pel·lícules que es projectaran són:

·         La caça del dragó, Armand Demuynck (França, 2017)

·         Basia i Anielka, Marcin Wasilewski i ŁukaszKacprowicz (Polònia, 2018)

·         La tardor al regne d’Escampeta, Pierre-Luc Granjon i Pascal Le Nôtre (França, 2008)

·         Oubecedari Màgic, de Drac Màgic (Espanya, 2017)

CalendariCiutat i Cinema
9 de febrer – 17.00 hBarcelona -Zumzeig Cine           
15 de febrer – 11.30 hGranollers -Cinema Edison       
16 de febrer – 12.00 hLa Garriga – Cine Alhambra     
1 de març – 12.00 hBarcelona – Cinemes Girona      
8 de març – 12.00 hSt Feliu de Llobregat  
14 de març – 17.30 hAlpicat – Cine Majèstic         
15 de març – 12.00 hAlpicat- JCA Cinemes LLeida
15 de març – 17.30 hSant Quirze del Vallès – Sala Muriel Casals
22 de març – 12.00 hValls- JCA Cinemes Tarragona-Valls 
22 de març –  18.00 hFlix- Teatre de la Unió Social
28 de març – 18.00 hFigueres – La Cate Figueres
29 de març – 12.00 hGirona – Cinemes Truffaut