SOUNDS OF OUR CITIES | CONVOCATÒRIA OBERTA

Residència artística per a 10 artistes // Roeselare BE + Barcelona ES
Fins al 31-01-2020

Sounds of Our Cities és un projecte europeu de cooperació cultural realitzat entre Ciutat de Roeselare (Bèlgica), Dear Hunter (Alemanya), Aalborg Universitet (Dinamarca) i Idensitat (Espanya). Té com a objectiu explorar zones urbanes, centrant-se en aspectes locals que reflexionin sobre la identitat cultural en relació amb la comunitat. 

SoOC ofereix una residència a 10 artistes (cinc a Roeselare i cinc a Barcelona) per desenvolupar un projecte de 20 dies de residència, que tindrà lloc entre abril i maig a Roeselare i octubre i novembre de 2020 a Barcelona. L’activitat artística central del projecte és la producció de dues exposicions d’art sonor, que s’incorporaran a llocs específics dels entorns urbans.

BASES I FORMULARI D’INSCRIPCIÓ