Feliços i bojos anys vint … Així va passar a la història de la dècada dels vint de l’anterior segle. Van ser anys de bonança econòmica especialment als Estats Units i de la obsessió europea per esborrar el record de la sagnant Gran Guerra. La dècada no acabaria tan bé com va començar amb la depressió del ’29 i les pujades de governs autoritaris a Europa … Veurem que passa en aquesta nova dècada dels 20 que iniciem aquests dies. Resulta impossible presagiar la seva trajectòria però sí sabem que tenm per davant grans incerteses: Especialment tot el que es refereix a la pròpia sostenibilitat del Planeta. ¿Esperances? La roda multicolor dels 17 objectius de desenvolupament sostenible. Es compliran? Seran els propers anys feliços, o “bojos” en el pitjor sentit de l’expressió? Des d’aquí, només desitjar-vos el millor per a l’any que s’inicia …