Som del InterDocsBarcelona, la secció del documental interactiu i transmèdia delDocsBarcelona. Ja tenim preparats els continguts de la conferència InterDocsBarcelona i del taller Popathon i per tant, les inscripcions queden obertes!

CONFERÈNCIA: centrada en l’esfera internacional, amb ponències sobre la creació i lanarració transmèdia i estudis de cas significatius. Comptarem amb reconeguts experts com: LizRosenthal, fundadora i CEO de Power to the Pixel (Regne nit); David Dufresne & Anita Hugi, periodista independent i productora (Canadà / Suïssa); Emilie Bessard, Commissioning Editor d’interactiu d’ARTE (Francia); Brenda Longfellow & Mike Robbins, documentalista a la York University (Canadà) i creatiu tecnològic a Helios Design Labs

A més a més ens acompanyaran Fernando Irigaray docent i webperiodista UNR (Argentina); Angelo Attanasio & Carlos Ruiz, periodista i programador a Interactius (Catalunya); Ferran Clavell, cap de innovació a TV3 (Catalunya); Joan Guasch, director continguts digitals a EGM Laboratoris Color (Catalunya); Bernat Aragonés, editor i supervisor d’Efectes Digitals a Antaviana Film.

Dimecres 25 de maig de 9 a 17h al CCCB – Sala Teatre

TARIFA: 30€ i només 16€ per estudiants – Inscripcions