PROA ha donat a conèixer els set guanyadors dels IV PREMIS PROA AL MILLOR PRODUCTOR DE L’ANY que realcen la tasca dels productors per la seva aportació a la millora de la situació de la indústria audiovisual. Cesc Mulet productor de la Perifèrica Produccions va rebre el premi a Millor productor d’APAIB, associació de productores de les Illes Balears; Rafa Molés de SUICAfilms es va endur el premi a Millor productor d’AVANT, associació de la Comunitat Valenciana; Xavier Carrillo-Costa de Digital Legends va ser nominat com Millor productor de DeviCAT; l’associació ProAnimats va atorgar el premi a Millor productora d’animació a Marta Alonso de Teidees Audiovisuals; Els productors de ProDocs van votar com Millor productor de documentals a Bernat Manzano de Boogaloo FilmsTono Folguera i Sergi Moreno de Lastor Media van rebre el guardó a Millors productors de ProFicció; I finalment, el guanyador a Millor productor de televisió fou Francesc Escribano de Minoria Absoluta.