El Barça està preparant el llançament de la seva pròpia plataforma OTT (‘over-the-top’) que ja està en fase de proves i que es podria posar en marxa al final de la temporada. El club blaugrana treuria al mercat la marca  Barça TV+ per arribar als seus aficionats, sense intermediaris, que seria una comunitat que es podria apropar als 350 milions de persones arreu del món.

Alguns dels continguts que s’hi oferiran els elaborarà la productora interna del club, Barça Studios. Entre aquests, hi haurà les jugades més destacades dels partits del primer equip de futbol, entrevistes exclusives amb jugadors i material d’arxiu. També s’emetran les rodes de premsa del primer equip, els partits del Barça B i tots els enfrontaments de l’equip femení a casa. A més, hi haurà continguts d’altres seccions del club, com la de bàsquet i la d’hoquei sobre patins.