La CCMA va obrir una convocatòria pública per trobar nous talents i formats innovadors de cara a complementar i impulsar els continguts del canal 33. Es va fer una crida especial a aquells projectes pensats per a diferents pantalles i amb un format propi per a cadascuna d’elles. Pel que fa al gènere, la crida era oberta a tot tipus de continguts, des de projectes culturals en la seva concepció més àmplia a formats híbrids, passant pels gèneres més establerts, com l’entreteniment, les docusèries i la ficció. Dels 150 projectes presentats, se’n van seleccionar 20, que van ser defensats pels seus creadors en les sessions finals de “pitching” públic dels dies 21 i 22 d’octubre

Moment en què s'han comunicat els guanyadors de la segona crida de projectes innovadors per al 33
Els cinc projectes guanyadors es produiran durant el 2020

Els seleccionats Són els seguents:

“L’altra cara”, “Panorama”, “Senyora Isabel”, “Buga buga” i “X”. Són els cinc projectes guanyadors de la segona convocatòria de projectes audiovisuals innovadors per a la programació del 33. Tots cinc reforcen el caràcter del 33,dedicat a la descoberta, el coneixement, la innovació, el debat d’idees i la projecció de la cultura:

  • L’ALTRA CARA” (Youplanet) és un projecte dedicat a abordar tot tipus de temàtiques socials amb la complicitat de personatges que tenen una gran rellevància a les xarxes socials
  • PANORAMA” (Èxits Produccions & Management, SL i Clicksound, SL) és una aproximació a la riquesa i diversitat musical de Catalunya a través del descobriment personal.
  • SENYORA ISABEL” (Minifilms SL) és un programa de televisió sobre les diferents maneres de sentir, entendre i emocionar-se amb la poesia a partir d’una relació entre una àvia i una neta.
  • BUGA BUGA” (Aguacate & Calabaza Films) Drama, comèdia, romanç… és una ficció que retrata tot el que pot passar mentre s’espera que es renti la roba.
  • X” (Cornelius Films) és una comèdia multiplataforma protagonitzada per dues noies decidides a fer el que sigui per qüestionar el món patriarcal.

A finals d’abril, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA)

La convocatòria ha tornat a resultar tot un èxit. Adreçada a professionals independents, nous creadors, titulats en comunicació audiovisual i al sector audiovisual, s’hi van presentar 150 projectes, la gran majoria amb un marcat caràcter digital i multipantalla. D’aquests, se’n van seleccionar 20, que van ser defensats pels seus creadors en les sessions finals de “pitching”públic dels dies 21 i 22 d’octubre. I d’aquestes sessions, fetes a TV3, n’han sortit les cinc propostes que, ara, la CCMA ha triat per produir i emetre durant el 2020.