Ja s’acosta la 23a edició del MINIPUT, l’única Mostra de TV de Qualitat de l’estat. El MINIPUT consta de projeccions i debats amb els responsables dels programes de televisió més innovadors, provocadors, educatius i amb vocació de servei públic de l’any i se celebra a Barcelona cada mes de novembre des de 1994. La marató de televisió de qualitat i nous formats televisius se celebrarà el dissabte 25 de novembre de 10:00 a 22: 00h al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Al llarg d’aquestes 12 hores de mostra més de 1500 assistents passen pel teatre del CCCB.

El MINIPUT està organitzat conjuntament per la Universitat Pompeu Fabra, Televisió de Catalunya, betevé, Mediapro, la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​la Universitat Ramon Llull, al Tecnocampus Mataró i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Compte, també, amb el suport de la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat Rovira i Virgili i Catalunya Film Festivals.

La inscripció gratuïta es pot fer a través de la pàgina web: http://www.miniput.cat/inscripcions

Al MINIPUT d’aquest any podreu veure com les càmera dels mòbils es converteixen en les protagonistes de documentals de conscienciació social sobre el problema dels refugiats (MyEscape) i com les càmera de vídeo-vigilància poden reconstruir actes terroristes (Death in the terminal ); com la participació ciutadana a través de les noves tecnologies és capaç d’unir països sencers per afrontar una necessitat (One Million Birdhouses); com l’actualitat es pot convertir en un joc de preguntes satíric (The Quiz Show) o reconstruir la història des de punts de vista sorprenents (NSU German History X; Chuck Norris Vs Communism). També hi haurà lloc per a una sessió especial que intentarà abordar com es reconstrueix una televisió autonòmica al segle XXI, en concret, l’antic Canal 9 (València), i una altra que es planteja com reinventar el documental d’investigació des del docu-drama.
Ens trobarem allà un any més…