5ª edició Producers Meet Producers

El programa de mentoria audiovisual PMP, es va celebrar un any més a Sitges en el marc del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya. Aquesta 5a edició del Producers Meet Producers que ha batut rècords de sol·licituds, va comptar amb la participació d’un total de vint-i-dues productores sèniors i juniors. Els organitzadors: Ajuntament de Sitges (Promoció Econòmica), PAC i el propi Festival de Sitges, van destacar el recorregut i l’evolució de l’activitat amb l’aparició de diverses produccions.

Durant les intervencions es va destacar la importància d’unir personesprojectes i talent per tal de crear sinergies.

No tinc cap mena de dubte que en aquesta sala hi ha el talent que busquem.”MÒNICA GARCIA, DIRECTORA DE LA FUNDACIÓ DEL FESTIVAL DE SITGES

MÉs una oportunitat tenir aquest espai fixe per poder trobar-nos i saber qui és qui (…) Des de la PAC ens agradaria que tots aprofitéssiu l’oportunitat de tenir a aquestes persones i projectes”MAMEN BOUÉ, MEMBRE DE LA JUNTA DIRECTIVA DEL PAC.

Des de les administracions no podem fer altra cosa que donar suport a tot allò que estigui a les nostres mans. Un dels objectius de Nivell 10 és promoure la indústria audiovisual i generar noves oportunitats laborals i professionals”GUILLEM ESCOLÀ, REGIDOR DE PROMOCIÓ I D’OCUPACIÓ DE SITGES.

Posteriorment es va donar pas a les presentacions dels tres casos d’èxit sorgits d’anteriors edicions del PMP amb les quals es va voler transmetre als nous participants el significat d’aquesta trobada de productors i l’experiència viscuda durant el procés dels projectes. Entre aquests es troben el curtmetratge Omar amb la participació de Sandra Forn i Miquel Romans, el curtmetratge A Little Taste fruit de la sinergia entre David Ciurana de la productora Fosca Films, Victor Català i Sandra López i el llargmetratge Visitant de Sebastian Mery i Alberto Evang