El dia més curt, la celebració mundial del cinema en curt,

es viurà aquest divendres 14 de desembre a les 20h a l´Espai Tolrà.

El dia més curt és la celebració mundial del cinema del curtmetratge, i aquesta edició, Badalona és l´encarregada d´acollir-lo. No és estrany tenint en compte l´estret vincle entre Badalona i el món del curtmetratge amb la celebració del certamen de referència del sector: FILMETS Badalona Film Festival.

Aquest divendres 14 de desembre a les 20h a l´espai Tolrà (carrer d´Enric Borràs, 19 Badalona) es podrà assistir a la sessió Junior Beat, una sessió dedicada als més joves i amb una programació divertida però també rica amb valors que inspira i alimenta la curiositat.

La festa del dia més curt a Badalona està organitzat per FILMETS Badalona Film Festival i l´Orfeó badaloní.

Una programació gratuïta amb aforament limitat.