El llargmetratge debut de Laura Jou arriba a sales a partir del 12 de juliol

La vida sense la Sara Amat, el primer film de l’actriu, realitzadora i membre de l’Acadèmia Laura Jou arriba als cinemes el proper divendres 12 de juliol. Es tracta d’una pel·lícula amb guió de la també acadèmica Coral Cruz, a partir de la novel·la homònima de Pep Puig, guanyadora del Premi Sant Jordi. 

El film narra la desaparició de la Sara, una noia de tretze anys interpretada per la debutant Maria Morera. Ningú sap que, en realitat, la noia ha fugit de casa seva per refugiar-se a l’habitació d’en Pep, interpretat per Biel Rosell, que a partir de llavors portarà una doble vida com a còmplice i protector. Completen el repartiment Anna Sabaté i Cesca Piñón, i la pel·lícula compta amb la música original a càrrec de Pau Vallvé. 

Laura Jou ha exercit de coach d’actors i actrius infantils en moltes ocasions, i amb el seu curtmetratge No me quites es va endur una nominació als Premis Gaudí i Goya i el Premi Ópera Prima del Col·legi de Directores i Directors de Cinema de Catalunya al Millor curtmetratge, entre d’altres reconeixements. 

La vida sense la Sara Amat és una producció de la Xarxa de Comunicació Local en coproducció amb Massa d’Or Produccions que es va estrenar en la darrera edició del BCN Film Fest.