Quan? Dijous 17 d’octubre a les 18h

On? Col·legi d’Arquitectes de Catalunya COAC (Plaça Nova 5, Barcelona)

Places limitades. Cal confirmar assistència aquí

La Comissió de Dones i d’Igualtat de l’Associació Intercol·legial, de la qual en forma part el CPAC, organitza la jornada “El rol de les dones professionals”, que es durà a terme el dijous 17 d’octubre a les 18 h a la sala d’actes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC, Plaça Nova 5, Barcelona).

Comptarem amb la participació d’Elisenda Bonet, arquitecta i directora del Festival 48h Open House; Anna Ortega, arquitecta tècnica, impulsora de La Constructora i Premi Barcelona Activa 2019 i Zaida Muxí, arquitecta, professora de l’ETSAB-UPC i autora del llibre “Mujeres, casas y ciudades. Más allá del umbral”. L’acte serà presentat per Núria Carrera, vicepresidenta de l’Associació Intercol·legial i presidenta de la Comissió de Dones i d’Igualtat.

Al final de l’acte se servirà un refrigeri i es podrà visitar l’exposició “50 anys de l’Arxiu Històric del COAC”

Es prega confirmació d’assistència mitjançant el formulari d’inscripció que trobareu al següent enllaç:

https://www.arquitectes.cat/ca/coac/rol-dones-professionals

L’acte, que inicia un cicle que està organitzant la Comissió de Dones i d’Igualtat per a aquesta tardor, s’emmarca en el punt 7 del decàleg “El nostre clam per l’equitat” per la igualtat de gènere de la Intercol·legial: Visibilitat col·legial i professional.