Diumenge 17 ha estat la cloenda del “Brain Film Fest – Premi Solé Tura”, un event impulsat per la Fundació Pasqual Maragall i co-organitzat amb la Fundació Uszheimer i la productora Minimal Films”

El Festival ha tingut un gran èxit d’inscripcions per a participar-hi, ja que en pocs dies, es van exhaurit 1200 inscripcions online.

El Brain Film Fest, vol mostrar e impulsar la creació audiovisual i ser un punt de trobada entre els diferents actors i disciplines que tracten aspectes diversos del cervell.

En la programació d’enguany s’ inclou la projecció de set audiovisuals fora de concurs i 22 curtmetratges a concurs, dos espectacles teatrals i un de màgia, xerrades i debats, l’activitat especial, The MOMENT amb la gala d’entrega del IX Premi Solé Tura. Barcelona,

Durant quatre dies el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) s’ha convertirt en un espai dedicat al cervell en totes les seves condicions, tant pel que fa les malalties que l’afecten com a la seva funció essencial com a acumulador de coneixement, memòria i identitat.

El festival mostra i impulsa la creació i difusió de curtmetratges sobre qualsevol aspecte del cervell, les seves increïbles capacitats i també les seves patologies. Aquesta edició del Brain Film Fest ha acollit la IX Gala del Premi Solé Tura on s’entregarà el guardó a les tres pel·lícules premiades i comptarà amb la participació de destacats membres de la cultura, la sanitat i els mitjans audiovisuals.

Programació del Brain Film Fest

DIVENDRES 15 BRAIN FILM FEST 2019 FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA SOBRE EL CERVELL Nota de premsa Brain Film Fest 2018 – VIII Premi Solé Tura – 2 11:00 h AMB VEU PRÒPIA. Xerrada La força de les ànimes tocades per Assumpció Malagarriga. Taula rodona Amb veu pròpia, moderada per Cristina Salvador, Assumpció Malagarriga, Penélope Aquilera, Edgar Vinyals i Cristina Astier. Amb la participació de Tere Pérez i Sonia Gainza. 18h – Projecció Life, Animated. Dir: Roger Ross Williams 20:00 h Copa Inauguració

DISSABTE 16 11:00 h LES EDATS DE LA MENT. Xerrada L’inici del món de les emocions per Remei Tarragó. 12:00 h Projecció La música es vida. Dir: Santiago Torres 13:00 h Xerrada Retrogènesi i histories de vida, per Nina Gramunt 13:40 h Taula rodona Les edats de la ment, moderada per Nina Gramunt 15:00 h Projecció Mais ca vida. Dir: Rubén Ríos Q&A 17:00 h CERVELL I TECNOLOGIA. 17:00 h Projecció More Human Than Human. Dir: Tommy Pallotta, Femke Wolting 18:30 Xerrada Robòtica, intel·ligència artificial i xarxes socials: és necessari un debat ètic amb Carme Torras (CSIC-UPC) 19:30 h Projecció Smartphones: The Dark Side. Dir: Matthew Hill

Sala Raval 11:15 h SESSIÓ A. Projecció de curtmetratges a concurs 13:00 h SESSIÓ B. Projecció de curtmetratges a concurs 16:30 h SESSIÓ C. Projecció de curtmetratges a concurs

DIUMENGE 17 11:00 h LA MENT EN LA CULTURA 11:00 h Espectacle. Teatre. Qui ets tu? de Laura Calvet 12:00 h Espectacle Màgia i cervell: més que una il·lusió amb el Mag Igor 13:00 h Xerrada Cinema amb (i sense) cervell amb Eduardo de Vicente, crític de cinema.

BRAIN FILM FEST 2019 FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA SOBRE EL CERVELL Nota de premsa Brain Film Fest 2018 – VIII Premi Solé Tura – 3 15:00 h Projecció Peixos d’aigua dolça (en aigua salada). Dir: Marc Serena, Biel Mauri. Q&A 17:00 h SESSIÓ DE CLOENDA també per oferir