Ohlalà torna! en la seva segona edició del 13 al 19 de març a l’Institut Francès i els Cinemes Texas!
En aquest nou certamen, podrem descobrir 11 pel·lícules de diferents gèneres – ficció, documental i animació – de França, Bèlgica, Suïssa, Quebec o Tunísia de la secció oficial. Es tracta dphistòries fortes i entranyables sobre la família, la societat, el món del treball i on continuen destacant entranyables retrats de dones i homes que lluiten per la seva llibertat.

El festival acull també una retrospectiva composta de 4 pel·lícules dedicades a la directora, guionista i actriu Agnès Jaoui, que fa l’honor de ser la padrina d’aquesta segona edició. Un any més, tindrem el plaer d’oferir diversos col·loquis amb els convidats assistents: la ja esmentada Agnès Jaoui, i també Catherine Corsini, directora d’Un amour impossible Pierre Deladonchamps, actor de Le vent tourne.

I en finalitzar el festival, es lliuraran tres guardons: un premi del públic – el tries tu! -, un premi d’un jurat jove compost per alumnes d’institut i, novetat de l’edició 2019!, un premi d’un jurat de la crítica compost per els periodistes María Adell, Marta Armengou, Philipp Engel, Eulalia Iglesias i Pere Vall.
Totes les pel·lícules estaran subtitulades en castellà o català.
No t’ho perdis!