Està convocada la 7ª edició del Concurs de fotografies i vídeos Selfie-Autoretrat, dins el Festival Audiovisual Miquel Obiols de Roda de Ter.

Teniu tota la info a la web www.festivalobiols.cat, i a Facebook, Instagram i Twitter.El termini de recepció de fotografies i vídeos, de menys d’un minut, s’acaba el proper 6 d’abril a la nit. El Jurat d’aquesta edició estarà format per Isona Passola, Tomàs Pladevall, David Fontseca, Imma Colomer, Najat El Hachmi, Roger Sala i Elisenda Roca. Entre d’altres, hi ha sis Premis en metàl·lic, els primers de 800€ per la Millor Fotografia i el Millor Vídeo Selfie-Autoretrat. L’acte de visionat i entrega de Premis tindrà lloc el dissabte 4 de maig a la tarda, al Teatre Eliseu de Roda de Ter, i es podrà seguir també per streaming a través de la web www.festivalobiols.cat.Com cada any recolzen el Concurs l’ESCAC, Ovide i Grau Luminotècnia, a més dels Ajuntaments de Roda de Ter i Masies de Roda, apart de la col·laboració d’empreses d’aquests dos municipis d’Osona.