El 9 de gener començarà la gravació de la nova sèrie de TV3 ‘Les de l’hoquei’ (títol provisional), una producció de TV3 en col·laboració amb Brutal Media, escrita per Marta Grau, Núria Parera, Ona Anglada, Laura Azemar, Natalia Boadas i Marta Vivet, i dirigida per Kiko Ruiz Claverol i Patricia Font. S’estrenarà durant 2019. La sèrie, que gira al voltant d’un equip d’hoquei patins femení, ofereix una nova mirada generacional de l’esport i la vida.

‘Les de l’hoquei’es el resultat del treball de fi de grau de quatre estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra: Laura Azemar, Natalia Boadas, Marta Vivet i Ona Anglada. El projecte es va presentar al segon Pitching Audiovisual que organitza anualment el Clúster Audiovisual de Catalunya amb l’objectiu de posar en contacte la universitat amb la indústria audiovisual. La presentació, que va tenir lloc al CCCB el desembre de 2016, va despertar l’interès de diverses productores catalanes, entre elles Brutal Media, que va assumir el desenvolupament.