Aquesta cap de setmana s’estrena el nou film de la directora Mar Targarona “El fotógrafo de Mauthausen”, el seu tercer llargmetratge. La producció està protagonitzada per Mario Casas i narra la història de Francesc Boix, un fotògraf barceloní pres al camp de concentració austríac de Mauthausen. El rodatge de la pel·lícula va tenir lloc entre l’octubre i el desembre de 2017 entre Barcelona i Budapest.

El llargmetratge és una història basada en fets reals, escrita per Alfred Pérez-Fargas i Roger Danés. Mario Casas (Contratiempo, Palmeras en la nieve) interpreta protagonista de la història el fotògraf Francesc Boix. El repertori es completa amb Alain Hernández (El rei borni, Cites), l’actriu Macarena Gómez (Pieles, Musarañas) i Richard Von Weyden.
Mar Targarona, des de Rodar y Rodar ha produït diverses pel·lícules “El orfanato” i “Los ojos de Julia” o “El cuerpo”. En aquesta producció ara estrenada a banda de la seva productora també produeixen “We Produce 2017 AIE” i “Filmteam”, amb la participació de TV3, RTVE, ICCA i ICEC. La distribució és de Filmaz.

Enllaç al trailer del llarg