A partir del diumenge, 7 de juliol, cada vespre a les 21.55 hores, i presentats pel periodista Lluís Salgado, estrenem onze programes nous amb una selecció de curtmetratges, guanyadors de premis com l’Oscar a la millor ficció o el César, i seleccionats i guardonats en festivals com la Berlinale, Sundance, Clermont-Ferrand, Filmets, Annecy, etc.

Estrenarem la temporada amb “LA NENA SILENCIOSA”, “The Silent Child”, de Chris Overton (Regne Unit), guanyadora de l’Oscar al millor curtmetratge de ficció el 2018.

L’acció se situa en una zona rural d’Anglaterra i està inspirada en esdeveniments de la vida real. És la història d’una nena amb sordesa profunda de quatre anys, la Libby, que neix en una família de classe mitjana i viu en un món de silencis fins que una treballadora social li ensenya el do de la comunicació.

https://www.thesilentchildmovie.com/

Seguirem amb una pel·lícula d’animació “SELFIECAT”, una comèdia de l’escola francesa ArtFX en què la Victòria, una adolescent de 14 anys, es fa una selfie amb el seu gat, el Cupcake, amb l’esperança de guanyar un concurs. Però aquest gat gras i esquerp no l’hi posarà gens fàcil…