Soundie, el Festival Internacional de videoclips de Barcelona organitzat per La Cúpula Music, finalitza la convocatòria d’inscripcions per a la seva tercera edició fins al 8 d’octubre. Aquest any l’esdeveniment tindrà lloc el proper 10 de novembre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de la ciutat comtal.

La passada edició, Soundie va atorgar 12 premis diferents, el valor va ascendir a 12.000 €. D’aquesta xifra, 4.000 € van ser premis en metàl·lic i altres 8.000 € serveis per a les produccions audiovisuals. A més, cada guanyador es va emportar un guardó dissenyat especialment per al certamen.

De cara a aquesta nova edició, el festival es celebrarà durant una sola jornada al recinte de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm on comptarem amb ponències de professionals del sector, tallers, actuacions musicals i finalment una gala d’entrega de premis on, enguany , s’amplia el valor a un total de 13000 €. S’han incorporant tres nous guardons a la llista: Millor videoclip de gènere, Millor videoclip de segell independent inscrit en una associació i premi popular a millor Cancio estatal dels vídeos pre-seleccionats.

A més, comptarem amb la incorporació de la col·laboració de la Revista Enderrock, que atorgarà el Premi Enderrock a Millor videoclip en llengua catalana i la PAF, amb el Premi PAF a millor videoclip d’un artista de la CCAA de Catalunya. Un any més, dipositen en Soundie la seva confiança la Revista Mondosonoro, que en aquesta edició dóna el seu nom a una de les categories i lliurarà el Premi Mondosonoro a millor videoclip Nacional i des scannerFM, lliurarem el Premi scannerFM a la millor creativitat / guió.

Durant els propers mesos informarem de les ponències, activitats i cartell dels artistes que estaran presents en aquesta tercera edició.

PARTICIPA !!!