El proper 23 d’octubre al matí tindrà lloc la presentació del fons italià per a coproduccions entre Catalunya i la regió de l’Apúlia (Itàlia) convocada per l’Apulia Film Fund 2018/2020, amb una dotació total de 10.000.000 euros. La sessió serà una oportunitat única de negoci per a les productores catalanes i funcionarà com un punt de trobada per impulsar nous projectes audiovisuals i fomentar acords reforçant la cooperació entre les productores catalanes i italianes de la regió de l’Apúlia.

Després d´una descripció del fons convocat de la regió de l’Apúlia com a terra de cinema , la sessió comptarà amb una breu presentació dels projectes de la regió de l’Apúlia amb els quals les productores catalanes poden coproduir en les categories de FICCIÓ, DOCUMENTAL, CURTMETRATGE, ANIMACIÓ I FORMAT TV. Tot seguit tindran lloc les rondes de reunions individuals amb les productores catalanes i italianes interessades.

La sessió està organitzada per FILMETS Badalona Film Festival, el Clúster Audiovisual de Catalunya, el clúster italià Distretto Produttivo Publia Creativa i l’Apulia Film Comission, i l’entrada és lliure prèvia inscripció a través d’aquest enllaç: https://www.festivalfilmets.cat/filmets-pro-2018/

Dia i hora: Dimarts 23 d’octubre a les 10 h
Lloc: Centre Cultural El Carme – C/ Francesc Layret 78-82