Joan Ramon Armadàs, director del Cinèfil presenta a la Biblioteca Ignasi Iglésias de Can Fabra  el dilluns 19 a les 19h una xerrada sobre el cine del flamant guanyador de l’Oscar. Sota el títol La forma del cine de Guillermo del Toro el director d’El cinèfil, JR Armadàs farà un repàs a la trajectòria de del Toro i les característiques del seu cine.

Com explica El Cinèfil “La xerrada és gratuïta i s’emmarca en el cicle La claqueta de monogràfics sobre personalitats o pel·lícules de culte en col·laboració amb els cinemes Verdi. Des de 1993 Del Toro ha dirigit 10 pel·lícules sent el fantàstic el gènere que més ha conreat. Malgrat això també és guionista, productor i doblador en més de 30 projectes entre curtmetratges, pel·lícules i capítols de sèries. No és el primer cop que des d’El cinèfil participem en aquesta iniciativa. El passat mes de novembre del 2017  a la Biblioteca Jaume Fuster va tenir lloc una xerrada sobre el cine i la personalitat d’Isabel Coixet mesos abans que guanyés el Goya a la Millor direcció i la Millor pel·lícula per La librería.”