+ info: Col.legi de Publicitaris i Relacions Públiques

El passat dijous 25 de desembre ha tingut lloc aquesta activitat del Col·legi de Publicitaris, duta a terme al Palau Robert

“Google, AirBnb, Uber, Wallapop, … El fenòmen de les plataformes ha vingut per quedar-se, i està ocupant cada cop més una posició preferent en tots els sectors de l’economia. Tenen unes regles de joc i de comunicació especifiques i cal conèixer-les per poder desenvolupar el mix guanyador.

En aquesta sessió de #ElMirador s’ha comptar amb la visió de tres experts en el disseny i comunicació de plataformes per compartir el seu coneixement i poder adaptar-nos i desenvolupar accions innovadores entorn a aquest nou model.

Per tot això han participat Xavier Dedeu, vocal Junta de Govern del Col·legi i CEO de l’agència ROAD Publicitat, com a moderador de la sessió; Lucía Hernández, connector a OUISHARE, Xavier Fisa, cap d’Estratègia de LaviniaNext i amb Victor Roca, cap de màrqueting a Deliberry.