El Saló del cinema i les sèries arriba a la seva tercera edició dins els primers dies de febrer. Del 2 al 4. La Farga de l’Hospitalet acull un certamen que reunirà a més de 100 expositors sobre cinema i sèries

Entre les novetats d’aquest any destaquem una exposició sobre l’univers Harry Potter que amb més 400 metres quadrats serà una de les protagonistes del saló, així com la  presència de l’univers Star Wars, amb una exposició que inclourà un androide de combat utilitzat al rodatge de la saga. El Saló ha aconseguit també una aliança amb la productora Gaumont, responsable de títols com Leon. El professional o El cinquè element que incorporarà vestits originals d’aquestes pel·lícules.

 

Igual que en edicions anteriors també hi haurà tallers interactius, activitats i  un espai d’imatge i tecnologia on cineastes, fotògrafs, professionals i aficionats trobaran un espai de 500 metres quadrats per descobrir les últimes novetats en vídeo, fotografia, realitat virtual i creativitat.

En l’àmbit de les projeccions cal destacar la preestrena en primícia de la sèrie de Berto Romero Mira lo que has hecho, a més de comptar amb la projecció de capítols de la sèrie La peste, totes dues projeccions per gentilesa de Movistar +.

En el capitol de xerrades i debats, directors, actors, compositors, crítics, etc. formaran part de les xerrades sobre cinema i sèries que contentaran a tots els públics. Com es van fer els efectes especials d’Interestellar? Com es va compondre la banda sonora de Tadeo Jones? i així fins a 35 xerrades. La tradicional jornada de taules rodones, que es farà divendres 2 al matí, tindrà tres taules en diferents sales, aquest any amb directors de càsting, directors artístics i guionistes.