La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) posen en marxa el Bon Dia TV, un canal digital de continguts audiovisuals dels territoris de parla catalana. La nova plataforma pretén establir sinergies amb les televisions dels territoris més pròxims que comparteixen història, llengua i cultura per facilitar la producció i circulació de productes audiovisuals. El canal emet continguts de les dues televisions amb una programació adreçada a un públic generalista i un marcat caràcter social i cultural. L’oferta de continguts inclou documentals, sèries, llargmetratges, programes de viatges, cuina, literatura, cultura, ciència, tradicions i esports.

Concretament, de dilluns a divendres s’emetran reportatges i programes divulgatius de cuina, viatges i llengua. Tindran d’aliats Santi Taura (‘Cuina amb Santi Taura’) o Marc Ribas (‘Cuines’), que s’acompanyaran de programes com ‘Benvinguts a l’hort’, amb Ada Perellada, ‘Cuina x solters’, amb Ismael Prados, ‘Al vostre gust’, amb Tana Collados, ‘La salut al cistell’, amb Marcel Gorgori, o el programa d’alimentació i nutrició ‘Fred i Calent’.