l

Tens temps fins el 4 de Desembre! No t’adormis!

En 6 mesos arriba la 21ena edició del DocsBarcelona i estem treballant per a poder presentar la millor programació de documentals del panorama nacional i internacional. Si tens llesta la teva darrera pel·lícula i vols que el nostre equip de programadors la valori per formar part de les seccions oficials a competició 2018, no t’adormis i presenta-la!

La selecció configurarà les seccions Panorama, What The Doc! i Latitud DocsBarcelona.

Les pel·lícules finalment escollides per a la Secció Panorama competiran pel Premi DocsBarcelona a la Millor Pel·lícula i pel Premi Nou Talent; les de la Secció Latitud DocsBarcelona optaran al premi Latitud DocsBarcelona patrocinat per Antaviana Films; i les seleccionades a What The Doc! Competiran pel Premi What The Doc! Totes elles optaran també aI Premi del Públic.

 

Pots consultar totes les bases al web del Festival i a la plataforma FestHome.com

Ves-te preparant per a la 21ena edició del DocsBarcelona del 16 al 27 de Maig 2018.