Des d’aquesta setmana, Barcelona compta amb un nou espai d’arts digitals, sota la “batuta” de Minoria Absoluta. Es tracta del Ideal Centre d’arts Digitals.

El Ideal CAD ofereix l’oportunitat de submergir-se en les “aigües” impressionistes de Claude Monet … En un recinte amb una pantalla envolvent de 1000 metres quadrats podem gaudir d’una experiència immersiva durant 35 minuts recorrent l’obra d’aquest “mestre de la llum”. Viatjarem a través de la seva pintura i del seu univers pel Paris de la seva època, Holanda, Normandia, o la Riviera fins Giverny seguint la seva pròpia peripècia vital … L’espai Ideal Centre d’Arts Digitals es configura així com un lloc obligat de visita per barcelonins però també per als que visiten la ciutat … Situat al Poble Nou aquest espai immersiu suposa la “tercera vida” del local, que inicialment va ser un cinema de barri, més tard un plató l’última època ha gestionat Minoria Absoluta i ara finalment un espai d’última generació on el visitant pot entrar en el món de Monet, en una sala diàfana i amb fantàstiques possibilitats de complementar l’oferta amb experiències de música o altres arts en directe …

Complementa l’oferta d’espai immersiu Monet una segona sala on podem realitzar un recorregut pel pintor, a través d’ulleres de realitat virtual i dues sales més on es projecta un documental sobre la evolució de l’espai Ideal al llarg del temps i un espai infantil “Els colors de l’impressionisme” que completaran les visites familiars a aquest recinte, definit com “un viatge espectacular per l’impressionisme”. Un feliç viatge sense maletes ni incòmodes esperes als aeroports …