La 23a Mostra de TV de Qualitat, MINIPUT és l’única mostra de televisió de qualitat de l’Estat. La 23a edició se celebrarà el dissabte 25 de novembre de 2017 de 10.00 a 21.00h al TEATRE del CCCB (c/ Montalegre 5, 08001 Barcelona).
La inscripció al MINIPUT és gratuïta i es pot fer a través de miniput.cat o clicant a l’enllaç de sotaInscripcions

BUSCANT ALTRES FORMES DE FER TELEVISIÓ

El MINIPUT posa a l’abast de tots els professionals, estudiants, professors, investigadors i interessats en la televisió un model de televisió de qualitat viu, i ho fa mostrant, d’una banda, programes arriscats, innovadors i de servei públic de les televisions d’arreu del món amb una selecció del millor que s’ha pogut veure en l’última edició de l’INPUT (International Public Television Screening Conference); i oferint, d’altra banda, un tast dels programes o temes més destacats de l’actualitat televisiva. Aquest any tindrem dues sessions especials, una dedicada a la nova televisió valenciana i una altra a la reinvenció dels docu-drames. També tindrem una sessió interactiva, una altra dedicada al crossmedia i molts formats interessants de les televisions públiques d’arreu del món.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ AQUÍ!

El MINIPUT està co-organitzat per TV3, betevé, el CCCB, la UPF, la UAB, la URL-Blanquerna, el Tecnocampus Mataró i compta amb la col·laboració de la UdG, URV i la UdL, així com de Catalunya Film Festivals