El passat divendres 20 d’octubre s’inaugurava a les 22 hores i al Teatre Zorrilla la 43 edició de FILMETS Badalona Film Festival, un certamen indiscutit a cada nostra i també de referència mundial en l’àmbit dels curtmetratges.

El festival d’enguany projectarà en els propers dies la xifra de 250 curtmetratges en la Secció Oficial procedents de països dels cinc continents. En total es projectaran en les sessions de competició més de 44 hores de cinema.

FILMETS Badalona Film Festival, festival organitzat per Badalona Comunicació, es desenvolupa fins el 29 d’octubre i per primera vegada hi haurà projeccions en els tres teatres municipals: Teatre Zorrilla, Teatre Principal i Teatre Blas Infante. També es farà una sessió a l’Institut Francès de Barcelona i les sessions adreçades a professionals, FILMETS Pro,· es faran al Centre Cultural El Carme.

Al migdia s’ha fet la presentació del festival amb l’assistència del tercer i quarts tinents d’Alcaldia a, Jose Téllez i Laia Sabater; del conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells; i del director del festival, Agustí Argelich. A la foto de família que us presentem també s’hi ha afegit l’autora del cartell del festival, la dissenyadora Mariona Jiménez. El cartell d’enguany el protagonitza una simpàtica crispeta que gaudeix mirant curtmetratges.

La pel·lícula que obrirà el festival FILMETS serà ‘La femme et le TGV’, protagonitzada per Jane Birkin. En l’edició d’enguany el país convidat és Alemanya. En la seva sessió, FOCUS FILMETS: Alemanya, hi participaran diversos directors i directores que presentaran els seus curts davant dels espectadors.

La Nit de les Venus, on es lliuraran els guardons a les pel·lícules premiades, es farà al Teatre Zorrilla el dissabte 28 d’octubre a les 22 hores i serà retransmesa per Televisió de Badalona.

Trobareu en aquest enllaç tota la informació referent al festival FILMETS d’enguany.