El Festival de cinema colombià de Barcelona DIASPORA obre portes del 20 Pctubre i va fins el 25. Aquest Festival va néixer al 2004 sota el format Diàspora-Colòmbia-
EL Festival arriba al 2017 consolidat com el primer i únic Festival de cinema colombià de la ciutat comtal.
Moltes de les pel·Lcules que composen habitualment la seva programació han participat a reconeguts festivals com Sundance, Venècia, Cannes, Berlín i ara aterren a la nostra estimada Barcelona. Per mitjà de1 conveni amb el Institut Cervantes, el festival ha estat present durant tots aquests anys a diverses ciutats del móm com Nova York, Los Angeles, Chicago, Sao Paulo, Roma, París, Bremen, Bonn i Casablanca, projectant amb responsabilitat
i compromís el món audiovisual colombià.

TENIU LA PROGRAMACIÓ DE DIASPORA 2017 EN AQUEST ENLLAÇ